Wim@com

Herstellingen & onderhoud aan computers

Ondervindt u problemen met uw computer? Start die bijvoorbeeld niet meer op na een aanval van een computervirus of is het algemene systeem gecrasht? Bij Wim@com zit u goed voor herstellingen of een onderhoud aan uw computer.

Wim kan diverse problemen bij laptops, pc’s en tablets aanpakken. Denk aan gebarsten laptopschermen, beschadigde toetsenborden en softwareproblemen. Hij begrijpt hoe belangrijk uw computer voor u is. Daarom zet hij niets dan kwalitatieve onderdelen in en staat hij garant voor een doeltreffende diagnose en reparatie.

Hoe kan Wim uw computer herstellen of onderhouden?

Binnenkant computer Wim@com
aset09
Binnenkant computer draden Wim@com

Technische bijstand & advies op maat

Wim is niet alleen vertrouwd met computers herstellen, maar verleent ook technische bijstand en advies op maat. Zo kan u uw technologische set-up optimaliseren. Of u nu op uw gsm-, telefoon- en internetkosten wil besparen of u van kabel- naar draadloos internet wil overschakelen,

Wim begeleidt u graag. Dankzij zijn uitgebreide kennis en ervaring kan hij u helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Geef hem zeker een seintje als u meer informatie wenst over zijn hersteldienst en technische bijstand.

aset02

Uw computer laten herstellen?

Maak vandaag nog uw afspraak!